,

GORENJE BFM900BY

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Мултифункционален робот
 • Моќност на грејачот: 200 W
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управувањe
 • Додаток за готвење на пареа
 • Моќност на грејачот: 200 W
 • Димензии (ШxВxД): 31 × 23,5 × 16 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30 × 26,2 × 20 cm
 • Нето тежина на апаратот: 2,2 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg
 • Приклучна моќ: 900 W

5.390 ден

Нема на залиха

Бренд

  • Моќност на грејачот: 200 W
  • Едноставна подготовка на бебешка храна
  • Механичко управувањe
  • Додаток за готвење на пареа
  • Моќност на грејачот: 200 W
  • Димензии (ШxВxД): 31 × 23,5 × 16 cm
  • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30 × 26,2 × 20 cm
  • Нето тежина на апаратот: 2,2 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg
  • Приклучна моќ: 900 W