, ,

GORENJE BHI611AS

Gorenje

 • Влечна сила 647 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 52,4 × 25,2 × 28,9 cm
 • Механичко управување
 • Боја : inox

11.490 ден

Бренд

Ширина

50cm

 • Интегриран кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: C
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Метал
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
  Енергетска класа на проток на воздух: D
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 647 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 331 m³/h
  Пречник на одводното црево: 150 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  256 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  369 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  494 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 4:
  647 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Преклопник
  Број на степени на вентилаторот: 4
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 10 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
  Јаглен филтер: 336821
  Филтер за маснотии кој се мие
  Број на мотори: 1
  Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW
  Висина: 252 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 1.144 kWh
  Димензии (ШxВxД): 52..40 × 25..20 × 28..90 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65..40 × 35..80 × 34..90 cm
  Нето тежина на апаратот: 52 kg
  Бруто тежина на апаратот: 64 kg
  Приклучна моќ: 206 W