, ,

GORENJE BHP643S3BG

Gorenje

 • Влечна сила 798 m³/h
 • Димензии (ШxВxД):60 × 31 × 31,5 cm

12.990 ден

 • Вграден кујнски аспиратор
 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: А
 • Енергетска класа на осветлувањето: A
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
 • Енергетска класа на проток на воздух: A
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 518 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 325 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  260 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  365 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  518 m³/h
 • Автоматска работа на вентилаторот (AdaptTech)
 • Електронско управување
 • Управување: Контроли на допир
 • Тајмер
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Константна вентилација (ReFresh функција)
 • Меко и тивко затворање (GentleClose)
 • Тип на осветлување: LED
 • Намалување на интензитетот на осветлувањето (Dimmer функција)
 • Осветлување: 2
 • Моќност на осветлување: 6 W
 • Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) – извлекување: 740 m3/h
 • Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) – извлекување: 798 m³/h
 • Засилен проток на воздух (PowerBoost 1) – рециркулација: 440 m³/h
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
 • Индикатор за замастен филтер за маснотии
 • Јаглен филтер: 688573
 • Број на филтри: 2
 • Tип на мотор: Кондензаторски мотор
 • Број на мотори: 1
 • Број на PowerBoost функции: 2
 • Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
 • Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW
 • Висина: 310 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 54,7 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70 × 36 × 42 cm
 • Бруто тежина на апаратот: 13,4 kg
 • Приклучна моќ: 256
Бренд

Ширина

60cm