-29%
, ,

GORENJE BIO 1 SET BO6735E02X + WHC629E4X

Gorenje

 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Енергетска класа на рерната: А
 • Максимален проток на воздух: 450 m³/h
 • Енергетска класа на аспираторот: B

18.490 ден 25.980 ден

Електрична рерна · BO6735E02X

 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Боја на рачката: Инокс
 • Материјал на управувачката плоча: Инокс
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Конвенционална рерна (вентилатор) – 77 l Најголема употреблива
 • површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • IconLed
 • Начини на загревање:
 • Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • Класична шарка на вратата
 • SuperSize
 • Осветлување на рерната: Горе
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97
 • kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 2,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×
 • 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 25,9 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 27,9 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

Аспиратор – самостоен · WHC629E4X

 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: B
 • Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
 • Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
 • Енергетска класа на осветлувањето: A
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
 • Енергетска класа на проток на воздух: C
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 305 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
 • 242 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
 • 354 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
 • 450 m³/h
 • Механичко управување
 • Управување: Копче
 • Број на степени на вентилаторот: 3
 • Тип на осветлување: LED
 • Копче за уклучување/исклучување на светлото
 • Осветлување: 1
 • Моќност на осветлување: 2 W
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
 • Јаглен филтер: 861288
 • Број на филтри: 2
 • Филтер за маснотии кој се мие
 • Tип на мотор: Кондензаторски мотор
 • Број на мотори: 1
 • Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
 • Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
 • Висина: 166 mm
 • Минимална висина на декоративниот оџак: 330 mm
 • Максимална висина на декоративниот оџак: 630 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 38,2 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 16,6 × 45 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 25 × 50 cm
 • Нето тежина на апаратот: 6,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,37 kg
Бренд