-32%
, ,

GORENJE BIO 2 set BO6735E02X + ECT843BX

Gorenje

 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Енергетска класа: А
 • Црна рамка на плочата
 • Димензии на плочата (ШxВxД): 80 × 5,7 × 52,5 cm

26.990 ден 39.980 ден

Електрична рерна BO6735E02X

 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Боја на рачката: Инокс
 • Материјал на управувачката плоча: Инокс
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Конвенционална рерна (вентилатор) – 77 l Најголема употреблива
 • површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • IconLed
 • Начини на загревање:
 • Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • Класична шарка на вратата
 • SuperSize
 • Осветлување на рерната: Горе
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97
 • kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 2,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×
 • 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 25,9 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 27,9 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

 

Стаклокерамичка плоча · ECT843BX

 • ЦрнаРамка на плочата
 • Контрола на допир
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • FishZone
 • 4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно
 • напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
 • 1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 80 × 5,7 × 52,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 88 × 14 × 58 cm
 • Мерки за вградување: 75 × 6,7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 10,6 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,8 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.000 W
Бренд