-6%
, ,

GORENJE BM201A4XG

Gorenje

Електронско управување
Функција SmartDisplay
Повеќе начини на готвење
Број на инфра греjачи: 1

14.990 ден 15.990 ден

Бренд

 • Боја: Црна
  Рерна од не’рѓосувачки челик
  Врата: Стакло
  Материјал на челната плоча: Стакло
  Начин на отварање на вратата: Копче
  Отвoрање на врата: Лево
  Волумен: 20 l
  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6
  Максимална моќност на микробрановата: 800 W
  Број на инфра греjачи: 1
  Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W
  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
  технологија (HVT)
  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
  Електронско управување
  Начин на управување: Копче, Команди на допир
  Дисплеј за прикажување на времето
  Часовен опсег (min): 95 min
  Начини на загревање:
  Број на комбинирани опции на загревање: 2
  Број на програми со грил: 1
  Комбинирано греење: Микробранови + грил
  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
  Автоматско мени
  Број на меморирани програми: 8
  Заклучување за заштита од деца
  Сигурносен прекинувач
  Ротирачка стаклена чинија
  Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm
  Декоративна рамка
  Ротирачка решетка за скара
  Начин на загревање: Кварцно
  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 32 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 44,6 × 40,5 cm
  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56,7 × 38-38 × 32
  cm
  Нето тежина на апаратот: 14,5 kg
  Бруто тежина на апаратот: 16,5 kg
  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
  Приклучна моќ: 1.250 W
  Осигурувач: 6 A