-14%
, , ,

GORENJE BO717E10X +ECT641BSC

Gorenje

Енергетска класа: А
Истовремено печење на повеќе нивоа
Чистење со AquaClean функција

Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина

21.990 ден 25.490 ден

Бренд

Рерна

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Начини на загревање:
Класична шарка на вратата
Осветлување
Истовремено печење на повеќе нивоа
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1x жичани водилки
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Механичко заклучување на вратата
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60
× 55 cm
Нето тежина на апаратот: 29,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 31,5 kg
Приклучна моќ: 3.300 W

Плотна

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
4 Hi-light грејни места лево напред: Круг (hi-light) 21 cm, 2.3 kW, десно
напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
1.2 kW, десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 6.500 W