, ,

GORENJE BO717ORAW

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm

20.990 ден

 • Gorenje by Ora-Ito 2
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела боја
 • Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум
 • Материјал на управувачката плоча: Стакло
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Инфра грејач
Вентилатор
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
 • Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
 • Осветлување
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
 • Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63..50 × 66 × 68 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..80 ×58..30-60 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 309 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 329 kg
 • Приклучна моќ: 3.300 W
Бренд

Gorenje by Ora-Ito 2
Енергетска класа: А
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум
Материјал на управувачката плоча: Стакло
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Начини на загревање:
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
Истовремено печење на повеќе нивоа
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1x жичани водилки
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63..50 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..80 ×
58..30-60 × 55 cm
Нето тежина на апаратот: 309 kg
Бруто тежина на апаратот: 329 kg
Приклучна моќ: 3.300 W