-10%
, ,

GORENJE BO737E114B

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • IconLED
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Истовремено печење на повеќе нивоа

15.290 ден 16.990 ден

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Инфра грејач
Вентилатор
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)

 • Класична шарка на вратата
 • Осветлување
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Механичко заклучување на вратата
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
 • Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63..50 × 66 × 68 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..80 × 58..30-60 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 295 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 315 kg
 • Приклучна моќ: 3.300 W
Бренд