-21%
, ,

GORENJE BO737E24XG

Gorenje

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

14.990 ден 18.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Боја на рачката: Инокс
 • Материјал на внатрешноста на рерната:SilverMatte
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Максимална температура на рерната: 275 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • IconLED
 • Начини на загревање:
 • Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
 • Осветлување на рерната: Осветлување
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • Телескопски водилки на едно ниво со делумно извлекување
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Каталитички филтер за вентилаторот
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (Вентилаторска), 0,94kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
 • Приклучна моќ-струја: 3,3 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60× 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 30,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 32,4 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 3.300 W
Бренд