-21%
, ,

GORENJE BO737E30X + ECT643BCSC

Gorenje

Енергетска класа: А
IconLED
Совршен грил (PerfectGrill)
Истовремено печење на повеќе нивоа
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

Закосен раб од предната страна на плоча
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

27.990 ден 35.380 ден

Бренд

Рерна

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconLED
Начини на загревање:
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
Истовремено печење на повеќе нивоа
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки на 2 нивоа со делумно извлекување
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Каталитички филтер за вентилаторот
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63..50 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..80 × 59-59
× 55 cm
Нето тежина на апаратот: 304 kg
Бруто тежина на апаратот: 324 kg
Потрошувачка на електрична енeргија режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.300 W

Плоча

Црна
Закосен раб од предната страна
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 120/210 cm, 0,8/2,2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, лево назад: Круг (hi-light)
145 cm, 1,2 kW, десно назад: Дијаметар 170×265 cm, 1,5/2,4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5..40 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 6..20 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 7.000 W