-11%
, ,

Gorenje BO747A33XG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Advanced линија
  • Енергетска класа: A+
  • Tелескопски водилки на 2 нивоа
  • Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)
  • Динамичен систем на ладење на рерната DC+
  • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
  • Gentle Closе

19.990 ден 22.390 ден

Нема на залиха

Бренд

Advanced линија
Енергетска класа: A+
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс и стакло
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Електронско управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconTouch
Начини на загревање:
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
Истовремено печење на повеќе нивоа
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки на 2 нивоа со делумно извлекување
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)
Чистење со AquaClean функција
Каталитички филтер за вентилаторот
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60
× 55 cm
Нето тежина на апаратот: 33,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 35,8 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.300 W