-38%
, ,

Gorenje BO758A23BG


  • Advanced линија
  • Енергетска класа: A+
  • Боја: Црна
  • Боја на рачката: Црн
  • Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
  • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

16.990 ден 27.490 ден

Бренд

Advanced линија
Енергетска класа: A+
Боја: Црна
Боја на рачката: Црна
Материјал на управувачката плоча: Стакло
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Електронско управување
Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch)
Начини на загревање:Долен и горен грејач
Долен грејач
Гeрен грејач
Инфра грејач
Вентилатор
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Автоматско потпекување (AutoRoast)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
Еко функција
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
Истовремено печење на повеќе нивоа
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки на едно ниво со делумно извлекување
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Приклучна моќ-струја: 3,3 kW
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Нето тежина на апаратот: 33,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 35,7 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1
Приклучна моќ: 3.300 W