-17%
, , ,

Gorenje BOS737E13X

Gorenje

 • IconLED
 • Енергетска класа: A
 • ExtraSteam – печење со пареа
 • Gentle Close

14.990 ден 17.990 ден

 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Боја на рачката: Инокс
 • Материјал на управувачката плоча: Инокс
 • Употреблив волумен на рерната: 71 l
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
 • површина за печење (SiperSize)
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGrill)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
 • Класична шарка на вратата
 • Осветлување
 • Истовремено печење на повеќе нивоа
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Механичко заклучување на вратата
 • Чистење со AquaClean функција
 • Силвермат-емајл (SilverMatte)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 81 kWh (вентилаторска), 94 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
 • Димензии (ШxВxД): 59..70 × 59..50 × 54..70 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63..50 × 66 × 68 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56..80 ×58..30-60 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 295 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 315 kg
 • Приклучна моќ: 3.300
Бренд