-18%
, ,

GORENJE BOS737E301X + ECT643BCSC

Gorenje

Енергетска класа: А
IconLED
Совршен грил (PerfectGrill)
Истовремено печење на повеќе нивоа
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Кружен грејач со опција за пареа

Закосен раб од предната страна
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

28.990 ден 35.380 ден

Бренд

Рерна

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива
површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconLED
Начини на загревање:
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки на 2 нивоа со делумно извлекување
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94
kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 59-59 ×
55 cm
Нето тежина на апаратот: 30,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 32,7 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.300 W

Плоча

Црна
Закосен раб од предната страна
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
FishZone
4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно
напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 6,2 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 7.000 W