-21%
, ,

Gorenje BS737EX


  • Енергетска класа: А
  • Боја: Инокс
  • Волумен на рерната: 71 l
  • Совршен грил (PerfectGrill)
  • Механичко управување
  • Облик на копчињата: Push pull копчиња

12.990 ден 16.490 ден

Gorenje BS737EX

Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 71 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconLED
Начини на загревање:
Инфра грејач
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
Долен и горен грејач со опција за пареа
Долен грејач со кружен грејач и опција за пареа
Кружен грејач со опција за пареа
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Телескопски водилки на едно ниво со делумно извлекување
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.700 W
Приклучна моќ-струја: 3,3 kW
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Нето тежина на апаратот: 30,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 32,9 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.300 W

Бренд