,

GORENJE BW330BY

Gorenje

 • Грејач за храна и шишиња
 • Повеќенаменска употреба
 • Безбедно за мајчино млеко
 • Секогаш подготвен
 • Едноставно управување
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Боја: Бела боја
 • Димензии (ШxВxД): 12,2 × 23.9 × 12,2 cm
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 0,8 kg
 • Приклучна моќ: 330 W

1.690 ден

Бренд

  • Грејач за храна и шишиња
  • Повеќенаменска употреба
  • Безбедно за мајчино млеко
  • Секогаш подготвен
  • Едноставно управување
  • Гумени ногарки за стабилност
  • Боја: Бела боја
  • Димензии (ШxВxД): 12,2 × 23.9 × 12,2 cm
  • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 0,8 kg
  • Приклучна моќ: 330 W