, ,

GORENJE DF613X

Gorenje

 • Влечна сила 328 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
 • Механичко управување
 • Боја : Инокс

4.390 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Вграден кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: C
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
  Енергетска класа на проток на воздух: E
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 328 m³/h
  Пречник на одводното црево: 150 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  144 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  220 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  328 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Копче
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Инокс отпорен на отпечатоци од прсти
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 6 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
  Јаглен филтер: 716845
  Tип на мотор: Кондензаторски мотор
  Број на мотори: 1
  Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
  Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
  Висина: 170 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 482 kWh
  Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30..50 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66..50 × 23 × 36..60 cm
  Нето тежина на апаратот: 68 kg
  Бруто тежина на апаратот: 8 kg
  Приклучна моќ: 91 W
  Осигурувач: 10 A