,

GORENJE IDR4545E

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Декоративен островски аспиратор
 • Управување: Контроли на допир
 • Максимална бучавост: 63 dB(A)re 1 pW
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 576 m³/h
 • Енергетска класа: B
 • Димензии (ШxВxД): 39 × 70 × 39 cm

39.990 ден

Нема на залиха

 • Самостоен островски кујнски аспиратор
 • Издувно и проточно
 • Енергетска класа: B
 • Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
 • Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
 • Енергетска класа на осветлувањето: A
 • Енергетска класа на филтерот за маснотии: E
 • Енергетска класа на проток на воздух: B
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 576 m³/h
 • Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 408 m³/h
 • Пречник на одводното црево: 15 cm
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 218 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 384 m³/h
 • Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 4: 576 m³/h
 • Електронско управување
 • Управување: Контроли на допир
 • Тајмер
 • Број на степени на вентилаторот: 4
 • Тип на осветлување: LED
 • Копче за уклучување/исклучување на светлото
 • Осветлување: 4
 • Моќност на осветлување: 80 W
 • Периметрично вовлекување на воздухот
 • Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
 • Јаглен филтер: 180178
 • Број на филтри: 1
 • Код на рециркулирачкиот сет: 283736
 • Филтер за маснотии кој се мие
 • Број на мотори: 1
 • Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
 • Максимална бучавост: 63 dB(A)re 1 pW
 • Висина: 900 mm
 • Димензии: 39 × 39 cm
 • Минимална висина на декоративниот оџак: 900 mm
 • Максимална висина на декоративниот оџак: 1200 mm
 • Годишна потрошувачка на енергија: 77,9 kWh
 • Димензии (ШxВxД): 39 × 90 × 39 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 91 × 49 × 88 cm
 • Нето тежина на апаратот: 22,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 28 kg
 • Приклучна моќ: 230 WОсигурувач: 10 amp
Бренд

Ширина

45cm