, ,

GORENJE DL610SR

Gorenje

 • Влечна сила 336 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm
 • Електронско управување
 • Боја : Сива

5.290 ден

Бренд

Ширина

50cm

 • Интегриран кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: E
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Метал
  Енергетска класа на осветлувањето : A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
  Енергетска класа на проток на воздух: F
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 336 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 207 m³/h
  Пречник на одводното црево: 12 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 155 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 336 m³/h
  Механичко управување
  Управување: Преклопник
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 2
  Моќност на осветлување: 12 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
  Јаглен филтер: 110575
  Филтер за маснотии кој се мие
  Број на мотори: 2
  Клапна за неповратен проток на воздухот: 120 mm
  Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW
  Висина: 148 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 122,3 kWh
  Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58,5 × 36 × 21,5 cm
  Нето тежина на апаратот: 5,8 kg
  Бруто тежина на апаратот: 6,4 kg