-11%
, ,

GORENJE EC321BCSC

Gorenje

 • Брусен раб на плочата
 • Закосен раб од предната страна
 • 2 стандардни HiLight зони
  напред: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW,
  назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Димензии (ШxВxД): 30 × 8,5 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 61 cm
 • Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 2.900 W

7.790 ден 8.790 ден

Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

 • Брусен раб на плочата
 • Закосен раб од предната страна
 • 2 стандардни HiLight зони
  напред: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW,
  назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Димензии (ШxВxД): 30 × 8,5 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 61 cm
 • Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 2.900 W