-4%
,

GORENJE EC5WG

Gorenje

  • Енергетска класа: А
  • Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
  • Боја: Бела боја
  • Боја на рачката: Бела
  • Врата: Стакло
  • Класична шарка на вратата
  • Употреблив волумен на рерната: 68 l

16.990 ден 17.690 ден

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Стаклокерамичка плоча
4 Highlig
лево напред: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW,
десно напред: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW
Конвенционална рерна – 68 l

Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Чистење со AquaClean функција

Осветлување
1 плитка емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Сигнализација на преостаната топлина
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,8 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 71,8 cm
Нето тежина на апаратот: 35,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 38,4 kg
Приклучна моќ: 8.000 W

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала
рингла лево напред: Ø 22 cm, 2 kW, десно напред: Нормална рингла
14.5 cm, 1 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно
назад: Експрес рингла 18 cm, 2 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 44 kg
Бруто тежина на апаратот: 49 kg
Приклучна моќ: 8.200 W