,

GORENJE EC611G

Gorenje

  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:65L
  • Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
  • Чистење со AquaClean функција
  • 1 длабока емајлирана тава за печење
  • Решетка на рерната
  • Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
  • Водилки на извлекување
  • Димензии:60×85×60 cm

17.490 ден

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Стаклокерамичка плоча
4 Highlight лево напред: Дијаметар 210 cm, 2,1 kW, десно напред:
Дијаметар 145 cm, 1,2 kW, лево назад: Дијаметар 145 cm, 1,2 kW, десно
назад: Дијаметар 180 cm, 1,7 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Сигнализација на преостаната топлина
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 78 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67..60 × 96 × 71..90 cm
Нето тежина на апаратот: 419 kg
Бруто тежина на апаратот: 469 kg
Приклучна моќ: 8.400 W