-11%
,

GORENJE ECS6350XC

Gorenje

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Врата: Стакло
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

Употреблив волумен на рерната: 71 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)Облик на копчињата: Ергономски копчиња
IconLED
Стаклокерамичка плоча3 HiLight грејни зони + 1 HiLight двојна грејна зона
лево напред: Круг 21/12 cm, 2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW

Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l

Чистење со AquaClean функција

Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

Силвермат-емајл (SilverMatte)

Сигнализација на преостаната топлина

Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

Динамичен систем на ладење на рерната DC+

Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (Вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 46,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 51,5 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 9.700 W

26.790 ден 29.990 ден

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Инокс
Боја: Инокс
Боја на рачката: Инокс
Врата: Стакло
Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

Употреблив волумен на рерната: 71 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGrill)Облик на копчињата: Ергономски копчиња
IconLED
Стаклокерамичка плоча3 HiLight грејни зони + 1 HiLight двојна грејна зона
лево напред: Круг 21/12 cm, 2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW

Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l

Начини на загревање:
Инфра грејач
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
Долен и горен грејач со опција за пареа
Долен грејач со кружен грејач и опција за пареа
Кружен грејач со опција за пареа

Осветлување на рерната: Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 плитка емајлирана тава за печење
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1x жичани водилки

Чистење со AquaClean функција

Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

Силвермат-емајл (SilverMatte)

Сигнализација на преостаната топлина

Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

Динамичен систем на ладење на рерната DC+

Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (Вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 46,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 51,5 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 9.700 W