-18%
, ,

GORENJE ECT641BX

Gorenje

  • Рамка на плочата
  • Контрола на допир (TouchControl)
  • 4 Hi-light грејни зони
  • Тајмер
  • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
  • Одржување на топлина
  • Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

11.990 ден 14.690 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Црна
Рамка на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
4 Hi-light грејни места лево напред: Круг (hi-light) 210 cm, 2,3 kW, десно
напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 145 cm,
1,2 kW, десно назад: Круг (hi-light) 180 cm, 1,8 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5..40 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 5 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 6.500 W