-11%
, ,

GORENJE FH400W

Gorenje

 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет: 380L
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Простор за замрзнување: 2 корпи
 • Антибактериска заштита
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 38 h
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии(ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm

14.990 ден 16.790 ден

Бренд

Ширина

130cm

 • Енергетска класа: А
  Врата: Метална врата
  Климатска класа: SN, N, ST, T
  1 компресор
  Вкупен бруто/нето капацитет: 400 / 380 l
  Издржливост при прекин на електрична енергија: 38 h
  Механичко управување
  Рачно одмрзнување
  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
  Простор за замрзнување: 2 корпи
  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1.126 kWh
  Бучност: 43 dB(A)re1pW
  Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 134 × 91 × 76 cm
  Нето тежина на апаратот: 50 kg
  Бруто тежина на апаратот: 527 kg
  Приклучна моќ: 150 W