-19%
,

GORENJE FTG 80 SM

Gorenje

Волумен: 77,9 l
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, и Хоризонтално на ѕид
Приклучна моќност: 2.600 W

9.990 ден 12.290 ден

Бренд

Волумен на бојлер

80l

Тип: Бојлер под притисок
Деклариран профил за употреба: М
Енергетска класа: B
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 39,5 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
Функција EcoSmart: 1
Волумен: 77,9 l l
Број на одводни места: 2 или повеќе
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Работен притисок: 6 bar
Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
Заштитна анода: Магнезиум
Регулација на температурата: Електромеханичка
Температурен опсег: 15-75 °C
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Степен на заштита од влага: IP 24
Број на грејачи: 2
Приклучна моќност: 2.600 W
Приклучна моќ(V): 230 V
Димензии (ШxВxД): 49 × 135 × 29,7 cm
Нето тежина на апаратот: 48 kg