-21%
, ,

GORENJE GV60ORAB

Gorenje

Енергетска класа: A+++
16 стандардни сетови
Број на корпи: 3
Целосен AquaStop
Автоматско отворање на вратата (TotalDry)
Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 60 cm

30.990 ден 38.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

60cm

Енергетска класа: A+++
Максимална температура на влезната вода: 70 °C
Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
Индикатор на одбраната програма
Управување: Контрола со допир (TouchControl)
Сензори: Сензор за чистa вода, Сензор за полнење
Температура на миење: 70, 65, 55, 45, 35 °C
5 програми: Автоматскa програмa; Интензивно миење; Економична
програма; Плакнење; Брза програма 20 минути
Референтна програма: 3
16 стандардни сетови
Меморирање на сопствени програми
Брза интензивна програма (QuickIntensive)
Автоматскa програмa
Програма SpeedWash
Автоматско отворање на вратата (TotalDry)
Дополнителна хигиена
Функција за таблета 3 во 1
Индикатор на одбраната програма
Индикатор за крај на миењето
Звучен сигнал за крај на миењето
Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време
Можност за монтажа на декоративна врата: Не е возможно
Одложен старт 0-24 часа
Број на корпи: 3
Систем на горната корпа: Мултиклак
Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа
Нивоа на прскање: 5
Распрснувачи: 3
Самочистечки филтер
Горна корпа: Широка мрежа; Рачка со пластично лого; Преклоплива
лева полица за вино; Преклоплива десна полица за вино; Широк
држач за нож; 1 преклоплив држач за чаши
Долна корпа: Широка мрежа; Рачка со лого од не’рѓосувачки челик;
Преклопувачки/делив заден држач
Горна корпа (дел за прибор): Со телескопски водилки; Рачка со лого
од не’рѓосувачки челик
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Сервисна дијагностика
Внатрешност од не’рѓосувачки челик
Потрошувачка на вода: 95 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 86 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено
домаќинство: 2.660 l
Бучност: 45 dB(A)re1pW
Регулирање на висината: 70 mm
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Димензии (ШxВxД): 59..60 × 81..70 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65..50 × 93..50 × 69 cm
Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm
Нето тежина на апаратот: 41 kg
Бруто тежина на апаратот: 464 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 49 W
Приклучна моќ: 1.900 W
Осигурувач: 10 A