, ,

GORENJE GV672C60

Gorenje

Енергетска класа: A+++
16 стандардни сетови
Број на корпи: 3
Инвертер мотор
Целосен AquaStop
Автоматско отворање на вратата (TotalDry)
Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

35.490 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

60cm

Енергетска класа: A+++
Максимална температура на влезната вода: 70 °C
Тип на мотор: Инвертер мотор

Индикатор на одбраната програма
Управување: Контрола со допир (TouchControl)
ЛЕД индикатор

Сензори: Сензор за ниво на вода, Сензор за чистa вода
Температура на миење: 70, 65, 55, 45, 35 °C
Референтна програма: 1

16 стандардни сетови
Меморирање на сопствени програми
Брза интензивна програма (QuickIntensive)
Автоматскa програмa
Програма SpeedWash
Автоматско отворање на вратата (TotalDry)
Дополнителна хигиена
Функција за таблета 3 во 1
Индикатор на одбраната програма
Индикатор за крај на миењето
Звучен сигнал за крај на миењето
Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време
Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

Одложен старт 0-24 часа
Број на корпи: 3
Систем на горната корпа: Мултиклак
Нивоа на прскање: 5
Распрснувачи: 3
Самочистечки филтер
Долна корпа: Широка мрежа; Рачка со лого од не’рѓосувачки челик; Преклопувачки/делив заден држач
Горна корпа (дел за прибор): Со телескопски водилки
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Сервисна дијагностика
Внатрешност од не’рѓосувачки челик
Потрошувачка на вода: 9,6 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,76 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.688 l
Бучност: 42 dB(A)re1pW

Регулирање на висината: 70 mm
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 66,5 cm
Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm
Нето тежина на апаратот: 33,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 35,5 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W
Приклучна моќ: 1.900 W
Осигурувач: 10 A