, ,

GORENJE H50DW

Gorenje

Ultra sonic технологија
Јонизатор
Ладна пареа
Логично управување (Smart control)

5.290 ден

Бренд

Подобрена влажност во просторијата
Подобрен квалитет на воздухот
Капацитет на резервоарот: 5 l
Ultra sonic технологија
Јонизатор
Антибактериски филтер
Ладна пареа
Модерен дизајн
Мерач на влажноста во просторијата
Логично управување (Smart control)
Прегледен ЛЕД дисплеј
Гумени ногарки за стабилност
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Бучност: 35 dB(A)re1pW
Должина на приклучен кабел: 1,0 m
Димензии (ШxВxД): 29 × 38 × 15,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32,6 × 43,8 × 20,8 cm
Нето тежина на апаратот: 2,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,6 kg
Приклучна моќ: 25 W