,

GORENJE HBX600 W

Gorenje

 • Блендер Моќност 600 W
 • Бела боја
 • Посуда за мерење
 • Капацитет на посуда: 0,8 л
 • Мерица: мерна посуда
 • Едноставно чистење

1.190 ден

Бренд

Моќност

600 W

 • Блендер Моќност 600 W
 • Бела боја
 • Посуда за мерење
 • Капацитет на посуда: 0,8 л
 • Мерица: мерна посуда
 • Едноставно чистење