,

Gorenje HD122B

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Moжност за закачување
Регулација на брзината: 2
Приклучна моќ: 1.200 W

990 ден

Бренд

Боја

Црна

Moжност за закачување
На преклоп
Едноставна механичка контрола
Регулација на брзината: 2
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Боја: Црна
Куќиште: Пластично
Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна
употреба
Приклучна моќ: 1.200 W
Бучност: 79 dB(A)re1pW
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 150.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 17 × 23..50 × 7..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12 × 19..50 × 8..50 cm