-10%
,

Gorenje HD203BG

Gorenje

Moжност за закачување
Регулација на брзината: 2
Приклучна моќ: 2.000 W

1.395 ден 1.550 ден

Бренд

Боја

Сина

Дополнителна нега со јонизатор
Копче за ладен воздух
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Едноставна механичка контрола
Регулација на брзината: 2
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна
употреба
Приклучна моќ: 2.000 W
Бучност: 78 dB(A)re1pW
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 180.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 22 × 28..50 × 8..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22..80 × 29..80 × 9..50 cm