-10%
,

Gorenje HD215PR

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 

Бучност74 dB(A)re1pW

Приклучна моќ(V): 220-240 V

Должина на приклучен кабел: 1,8 m

1.791 ден 1.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Црвена

Дополнителна нега со јонизатор
Копче за ладен воздух
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Едноставна механичка контрола
Регулација на брзината: Континуирано
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна
употреба
Приклучна моќ: 2.200 W
Бучност: 74 dB(A)re1pW
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 180.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 22 × 28..50 × 8..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22..50 × 29 × 9..50 cm