,

GORENJE HTS 03 BG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Пегла: Moжност за закачување
 • Заклучување
 • Материјал на плочките: керамички плочки
 • Должина на плочките: 72mm
 • Едноставна механичка контрола
 • Фен
 • Моќност: 1.200W
 • Регулација на брзината: 2
 • Број на температурни нивоа: 2
 • Рачка На преклоп
 • Куќиште: Пластично

1.990 ден

Нема на залиха

 • Пегла: Moжност за закачување
 • Заклучување
 • Материјал на плочките: керамички плочки
 • Должина на плочките: 72mm
 • Едноставна механичка контрола
 • Фен
 • Моќност: 1.200W
 • Регулација на брзината: 2
 • Број на температурни нивоа: 2
 • Рачка На преклоп
 • Куќиште: Пластично
Бренд