,

GORENJE IHGC933E16X

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Островски аспиратор
 • Влечна сила 462 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 90 × 60,5 × 60 cm
 • Електронско управување
 • Боја : Инокс

24.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

90cm

 • Самостоен проточен кујнски аспиратор
  Издувно и проточно
  Енергетска класа: C
  Материјал на куќиште/декоративен оџак: Не’рѓосувачки челик и
  стакло / Инокс
  Боја на куќиште/декоративен оџак: Стакло и не’рѓосувачки челик /
  Инокс
  Енергетска класа на осветлувањето: A
  Енергетска класа на филтерот за маснотии: C
  Енергетска класа на проток на воздух: C
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 462 m³/h
  Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 392 m³/h
  Пречник на одводното црево: 150 cm
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
  195 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
  331 m³/h
  Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
  462 m³/h
  Електронско управување
  Управување: Копче
  Број на степени на вентилаторот: 3
  Инокс отпорен на отпечатоци од прсти
  SmartCurve стакло
  Тип на осветлување: LED
  Копче за уклучување/исклучување на светлото
  Осветлување: 4
  Моќност на осветлување: 12 W
  Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
  Јаглен филтер: 530411
  Код на рециркулирачкиот сет: 592278
  Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор
  Број на мотори: 1
  Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
  Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW
  Висина: 605 mm
  Минимална висина на декоративниот оџак: 285 mm
  Максимална висина на декоративниот оџак: 510 mm
  Годишна потрошувачка на енергија: 594 kWh
  Димензии (ШxВxД): 90 × 60..50 × 60 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 109 × 87 × 71..50 cm
  Нето тежина на апаратот: 281 kg
  Бруто тежина на апаратот: 363 kg
  Приклучна моќ: 147 W
  Осигурувач: 10 A