, ,

GORENJE IT321BCSC

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Закосен раб од предната страна
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
PowerBoost функција
SmartControl
SoftMelt функција
PowerBoost функција

12.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

Индукциска

Црна
Закосен раб од предната страна
SmartControl
Персонализирани подесувања
Функција за враќања на подесувањата (Recall)
Тајмер за варење јајца (EggTimer)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
SoftMelt функција
PowerBoost функција
2 индукциски зони за готвење напред: Круг 160 cm, 1,4/1,85 kW, назад:
Круг 210 cm, 2,3/3 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца (ChildLock Pro)
Димензии (ШxВxД): 30 × 5..40 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44..50 × 16 × 61 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 28..30-28..50 × 7 ×
49 cm
Нето тежина на апаратот: 47 kg
Бруто тежина на апаратот: 57 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 3.680 W