-18%
, ,

GORENJE IT43SC

Gorenje

 • Индукциска плоча
 • Брусен раб на плочата
 • SmartControl
 • Персонализирани подесувања
 • Функција за враќања на подесувањата (Recall)
 • Тајмер за варење јајца (EggTimer)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • SoftMelt функција
 • PowerBoost функција
 • 4 индукциски зони за готвење
 • лево напред: Круг 18 cm, 1.4/2.1 kW,
 • десно напред: Круг 16 cm, 1.4/1.85 kW,
 • лево назад: Круг 18 cm, 1.4/2.1 kW,
 • десно назад: Круг 21 cm, 2.3/3 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца (ChildLock Pro)
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 56,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,2 × 7 × 49,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 8,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 9 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.200 W

13.990 ден 16.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

Индукциска

 • Црна
 • Брусен раб на плочата
 • SmartControl
 • Персонализирани подесувања
 • Функција за враќања на подесувањата (Recall)
 • Тајмер за варење јајца (EggTimer)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • SoftMelt функција
 • PowerBoost функција
 • 4 индукциски зони за готвење
 • лево напред: Круг 18 cm, 1.4/2.1 kW,
 • десно напред: Круг 16 cm, 1.4/1.85 kW,
 • лево назад: Круг 18 cm, 1.4/2.1 kW,
 • десно назад: Круг 21 cm, 2.3/3 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца (ChildLock Pro)
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 56,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,2 × 7 × 49,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 8,5 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 9 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 7.200 W