-22%
, ,

GORENJE IT635SC

Gorenje

Индукциска плоча

Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
PowerBoost функција
AllBoost, појачана моќност на делување на сите зони истовремено

13.990 ден 17.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

Индукциска

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
PowerBoost функција
AllBoost, појачана моќност на делување на сите зони истовремено
4 индукциски зони за готвење лево напред: Ø 185 cm, 1,4/2 kW, десно
напред: Ø 165 cm, 1,2/1,4 kW, лево назад: Ø 185 cm, 1,2/1,4 kW, десно
назад: Ø 205 cm, 2/2,3 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 59..50 × 6..10 × 51 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 74 × 18..50 × 66 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 55..80-56 × 7..70 ×
49 cm
Нето тежина на апаратот: 105 kg
Бруто тежина на апаратот: 126 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 7.100 W