-21%
,

GORENJE K10BY

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • 5 во 1 Aqua Station
 • Големина на садот: 1 l
 • Ротација 360°
 • Автоматско исклучување
 • Дигитален
 • Рачно отворање на капакот
 • Индикатор за нивото на водата
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика + метал
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 0,8 m
 • Димензии (ШxВxД): 15,5 × 24 × 15,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 25 × 22,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 1,4 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
 • Приклучна моќ: 800 W

3.490 ден 4.390 ден

Нема на залиха

Бренд

  • 5 во 1 Aqua Station
  • Големина на садот: 1 l
  • Ротација 360°
  • Автоматско исклучување
  • Дигитален
  • Рачно отворање на капакот
  • Индикатор за нивото на водата
  • Гумени ногарки за стабилност
  • Куќиште: Пластика + метал
  • Боја: Бела боја
  • Должина на приклучен кабел: 0,8 m
  • Димензии (ШxВxД): 15,5 × 24 × 15,5 cm
  • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 25 × 22,5 cm
  • Нето тежина на апаратот: 1,4 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg
  • Приклучна моќ: 800 W