,

Gorenje K17WII

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Големина на садот: 1,7 l
Индикатор за нивото на водата
Автоматско исклучување
Заштита од прегревање

1.390 ден

Бренд

Моќност

2200W

Големина на садот: 17 l
Ротација 360°
Автоматско исклучување
Аналоген термостат
On/Off Копче
Црвен индикатор за работа
Strix Термостат
Копче за отварање на капакот
Филтер против бигор кој се отстранува
Индикатор за нивото на водата
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Основа
Заштита од прегревање
Сигурносен систем
Заклучување на капакот
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 75.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 21 × 21 × 16 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20..50 × 22..70 × 16..50 cm
Нето тежина на апаратот: 7 kg
Бруто тежина на апаратот: 1 kg
Приклучна моќ: 2.200 W