,

GORENJE K5121BRD

Gorenje

  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:68L
  • Дворачно електрично палење на плинските горачи
  • Број на плински решетки: 2
  • 1 длабока емајлирана тава за печење
  • Решетка на рерната
  • Водилки на извлекување
  • Димензии:50х85х59.4cm

14.990 ден

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

50cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Кафен
Боја на рачката: Кафеава
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Дворачно електрично палење на плинските горачи
Комбинирана плоча
Број на плински решетки: 2
1 мал горач + 1 голем горач + 1 стандарден горач + 1 експрес рингла
лево напред: Плински горач 54 cm, 1 kW, десно напред: Плински горач
99 cm, 3 kW, лево назад: Експрес рингла 180 cm, 2 kW, десно назад:
Стандарден горач 74 cm, 1,9 kW
Тип на решетката за плин: Емајлирана
Конвенционална рерна – 68 l
Начини на загревање:
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Контрола на плинот
Потрошувачка на електрична енергија: 8 kWh (конвенционална)
Тип на плин: G30/30
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59..40 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57..60 × 95..20 × 71..80 cm
Нето тежина на апаратот: 441 kg
Бруто тежина на апаратот: 478 kg
Приклучна моќ: 4.300 W