,

GORENJE K6121SG

Gorenje

  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:65L
  • Чистење со AquaClean функција
  • 1 длабока емајлирана тава за печење
  • Решетка на рерната
  • Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
  • Водилки на извлекување
  • Димензии:60×85×60 cm

18.990 ден

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Металик сива
Боја на рачката: Сива металик
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Еднорачно електронско палење
Комбинирана плоча
Број на плински решетки: 1
1 голем горач + 1 стандарден горач + 1 експрес рингла + 1 стандардна
рингла лево напред: Нормална рингла 145 cm, 1 kW, десно напред:
Плински горач 99 cm, 3 kW, лево назад: Експрес рингла 180 cm, 2 kW,
десно назад: Стандарден горач 74 cm, 1,9 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Контрола на плинот
Потрошувачка на електрична енергија: 78 kWh (конвенционална)
Тип на плин: G30/30
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67..60 × 96 × 71..90 cm
Нето тежина на апаратот: 442 kg
Бруто тежина на апаратот: 492 kg
Приклучна моќ: 5.700 W