,

GORENJE K6121WG

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Eнергетска класа:А
  • Капацитет на рерната:65L
  • Комбинирана плоча
  • 1 голем горач + 1 стандарден горач + 1 експрес рингла + 1 стандардна рингла

17.990 ден

Нема на залиха

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Еднорачно електронско палење
Комбинирана плоча
Број на плински решетки: 1
1 голем горач + 1 стандарден горач + 1 експрес рингла + 1 стандардна рингла
лево напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
десно напред: Плински горач 9.9 cm, 3 kW,
лево назад: Експрес рингла 18 cm, 2 kW,
десно назад: Стандарден горач 7.4 cm, 1.9 kW
Конвенционална рерна – 65 l

Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Инфра грејач
Мал инфра грејач
Чистење со AquaClean функција

Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Контрола на плинот
Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
Тип на плин: G30/30
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 43,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 48,1 kg

Бренд

Тип на плоча

комбинирана плоча

Ширина

60cm

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела боја
Боја на рачката: Бела
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на
традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала
рингла лево напред: Ø 22 cm, 2 kW, десно напред: Нормална рингла
14.5 cm, 1 kW, лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW, десно
назад: Експрес рингла 18 cm, 2 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 44 kg
Бруто тежина на апаратот: 49 kg
Приклучна моќ: 8.200 W