,

Gorenje KR 1800 SDP


Нето тежина на апаратот: 4 kg
Бруто тежина на апаратот: 45 kg
Приклучна моќ: 1.800 W

3.290 ден

Променливи двострани плочи
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Плочи обложени со тефлон од двете страни
Конвенционален грејач
Прилагодување на висината
Складирање во вертикална позиција
Температурни нивоа: 4
Број на нивоа на печење: 4
Отворено – затворено
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Портокалова
Едноставно печење
Рачка за носење
Флексибилна шарка
Куќиште: Лакирана површина
Ширина на зоната за печење: 34 cm
Длабочина на зоната за печење: 23 cm
Должина на приклучен кабел: 90.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 37..50 × 13..50 × 31..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44..50 × 14..50 × 38..50 cm
Нето тежина на апаратот: 4 kg
Бруто тежина на апаратот: 45 kg
Приклучна моќ: 1.800 W