,

Gorenje KR 1800 SM


Приклучна моќ: 1.800W
Нето тежина на апаратот: 24 kg
Бруто тежина на апаратот: 3 k

2.790 ден

Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Прилагодување на висината
Складирање во вертикална позиција
Температурни нивоа: 4
Број на нивоа на печење: 4
Отворено – затворено
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Портокалова
Рачка за носење
Флексибилна шарка
Куќиште: Пластика + метал
Ширина на зоната за печење: 29 cm
Длабочина на зоната за печење: 22 cm
Должина на приклучен кабел: 90.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 35 × 13..50 × 30..50 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 14..50 × 36..50 cm
Нето тежина на апаратот: 24 kg
Бруто тежина на апаратот: 3 kg