GORENJE KVE 601

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


  • Димензии на мијалникот: 90,0 х 50,5 cm
  • Длабочина на коритото: 18,6 cm
  • Димензија на коритото: 34,0 (9,4) х 40,5 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот

11.590 ден

Бренд

Боја

Бела

Ширина

90cm

  • Димензии на мијалникот: 90,0 х 50,5 cm
  • Длабочина на коритото: 18,6 cm
  • Димензија на коритото: 34,0 (9,4) х 40,5 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот