, ,

Gorenje ME 501N

Gorenje

  • Моќност на моторот (max): 425 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 4

1.750 ден

Моќност

425W

Бренд

  • Боја: Бела боја
  • Должина на приклучен кабел: 1 m
  • Димензии (ШxВxД): 18 × 14 × 8 cm
  • Нето тежина на апаратот: 1 kg
  • Приклучна моќ: 425 W
  • 4 работни брзини
  • 2 години гаранција