-15%
,

GORENJE MMO20DEII

Gorenje

 • Моќност: 800 W
 • Волумен: 20 l

4.690 ден 5.490 ден

 • Боја: Метал
 • Лакирана
 • Врата: Стакло
 • Материјал на челната плоча: Инокс
 • Начин на отварање на вратата: Рачка
 • Отвoрање на врата: Лево
 • Волумен: 20 l
 • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 • Максимална моќност на микробрановата: 800 W
 • Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
 • Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
 • Електронско управување
 • Дисплеј за прикажување на времето
 • Паметно управување
 • Часовен опсег (min): 95 min
 • Комбинирано греење: Микробранови
 • Пулс-технологија
 • Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)
 • Автоматско мени
 • Број на меморирани програми: 8
 • Заклучување за заштита од деца
 • Сигурносен прекинувач
 • Ротирачка стаклена чинија
 • Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm
 • Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,5 × 31,5 × 39,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 11,1 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,6 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 1.270 W
 • Осигурувач: 10 A
Категории: ,
Бренд

Боја

Метал