, ,

Gorenje MRP275EA

Gorenje

  • Моќност на моторот (max): 275 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 4

1.990 ден

Моќност

275W

Бренд

  • Моќност на моторот (max): 275 W
  • Број на брзини за лесно ракување: 4
  • DC мотор за економична употреба и долготрајност